Penafian

Produk / perkhidmatan yang dipaparkan diuruskan sepenuhnya oleh Galore Familia kami. Jika terdapat sebarang kerosakan pada produk yang dihantar atau perkhidmatan yang tidak dilayan dengan baik akan menjadi tanggungjawab sepenuhnya oleh mereka.

Dasar privasi

Dasar Privasi

mygalore.biz.my (“Laman Web”) dimiliki dan dikendalikan oleh MyGalore.

Polisi ini, bersama-sama dengan Terma dan Syarat kami, menerangkan cara MyGalore boleh menggunakan maklumat yang kami kumpulkan tentang anda, serta hak anda ke atas sebarang maklumat peribadi yang kami pegang tentang anda. Sila baca dasar ini dan Terma dan Syarat kami dengan teliti; dengan mengakses Laman Web anda mengesahkan telah memahami dan bersetuju dengan mereka.

Maklumat yang kami kumpulkan tentang anda

Kami mengumpul maklumat tentang anda apabila anda:

- Lawati Laman Web, dan tapak lain yang boleh diakses daripada Laman Web.

- Daftar dengan, dan beli produk atau perkhidmatan di Laman Web.

- Mengambil bahagian dalam promosi, pertandingan, tinjauan pelanggan dan soal selidik.

- Hubungi kami, cth secara bertulis, hubungi perkhidmatan pelanggan.

Menggunakan maklumat anda

Mengumpul maklumat peribadi anda membantu MyGalore untuk lebih memahami perkara yang anda perlukan daripada kami. Kami menggunakan maklumat anda untuk:

- Mengurus dan menambah baik Laman Web.

- Peribadikan perkhidmatan kami kepada anda.

- Mentadbir dan mengendalikan akaun anda.

- Proses pesanan anda.

- Beritahu anda tentang perubahan penting pada Laman Web dan perkhidmatan kami.

- Fahami tingkah laku membeli-belah anda untuk membangunkan dan menambah baik produk dan perkhidmatan kami.

- Menguruskan promosi, pertandingan, tinjauan pelanggan dan soal selidik.

- Semak dan sahkan identiti anda, dan cegah atau mengesan jenayah.

Kami mungkin berkongsi maklumat peribadi anda di seluruh Kumpulan supaya mereka boleh memberikan anda produk dan perkhidmatan yang berkaitan.

Maklumat peribadi anda selamat bersama kami dan tidak akan dikeluarkan kepada syarikat di luar MyGalore untuk tujuan pemasaran mereka.

Pemasaran dan penyelidikan

Jika anda bersetuju, kami boleh menghubungi anda:

- Dengan tawaran dan maklumat tentang produk atau perkhidmatan MyGalore.

- Dengan tawaran dan maklumat tentang produk atau perkhidmatan rakan kongsi.

- Untuk penyelidikan pelanggan, cth untuk membantu meningkatkan perkhidmatan kami.

Sudah tentu, pilihan adalah milik anda sepenuhnya, tetapi jika anda mengatakan anda tidak mahu menerima maklumat pemasaran daripada kami ini akan menghalang anda daripada menerima tawaran hebat atau promosi yang mungkin menarik minat anda.

Apabila anda mendaftar dalam talian, anda boleh mengakses halaman "Akaun Saya" yang membolehkan anda menyesuaikan komunikasi komersial kami mengikut pilihan anda.

Untuk menukar pilihan kenalan anda hanya klik "Akaun Saya" di bingkai atas dan klik "Keutamaan kenalan anda". Jika anda tidak mahu menerima komunikasi komersial daripada kami, pilih pilihan anda dengan menggunakan kotak yang tersedia pada halaman tersebut.

Kami ingin mendengar pandangan anda untuk membantu kami meningkatkan perkhidmatan kami. Dari semasa ke semasa, kami mungkin menghubungi anda untuk bertanya pendapat anda. Sekali lagi, jika anda tidak mahu dihubungi untuk tujuan ini, buat pilihan anda pada halaman "Keutamaan Kenalan".

biskut

Apa itu biskut

Kuki ialah fail teks yang mengandungi sejumlah kecil maklumat, yang dimuat turun ke komputer peribadi anda, mudah alih atau peranti lain apabila anda melawat tapak web. Kuki kemudiannya dihantar kembali ke Laman Web asal pada setiap lawatan berikutnya, atau ke tapak web lain yang mengenali kuki tersebut. Kuki berguna kerana ia membenarkan tapak web mengenali peranti pengguna.

Kuki berterusan - kuki ini kekal pada peranti pengguna untuk tempoh masa yang dinyatakan dalam kuki. Ia diaktifkan setiap kali pengguna melawati tapak web yang mencipta kuki tertentu itu.

Kuki sesi - kuki ini membenarkan pengendali tapak web memautkan tindakan pengguna semasa sesi penyemak imbas. Sesi penyemak imbas bermula apabila pengguna membuka tetingkap penyemak imbas dan tamat apabila mereka menutup tetingkap penyemak imbas. Kuki sesi dibuat buat sementara waktu. Sebaik sahaja anda menutup penyemak imbas, semua kuki sesi dipadamkan.

Kuki melakukan banyak kerja yang berbeza, seperti membenarkan anda menavigasi antara halaman dengan cekap, mengingati pilihan anda dan secara amnya meningkatkan pengalaman pengguna. Mereka juga boleh membantu memastikan bahawa iklan yang anda lihat dalam talian adalah lebih berkaitan dengan anda dan minat anda.

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang kuki di http://www.allaboutcookies.org/

Kuki yang sangat diperlukan

Kuki ini membolehkan perkhidmatan yang anda minta secara khusus. Untuk jenis kuki yang sangat diperlukan, tiada kebenaran diperlukan.

Kuki ini penting untuk membolehkan anda bergerak di sekitar Laman Web dan menggunakan ciri-cirinya, seperti mengakses kawasan selamat di Laman Web. Tanpa perkhidmatan kuki yang anda minta, seperti bakul beli-belah atau e-bil, tidak boleh disediakan.

Kuki prestasi

Kuki ini mengumpul maklumat tanpa nama pada halaman yang dilawati. Dengan menggunakan Laman Web, anda bersetuju bahawa kami boleh meletakkan jenis kuki ini pada peranti anda.

Kuki ini mengumpul maklumat tentang cara pelawat menggunakan Laman Web, contohnya halaman mana yang paling kerap dikunjungi pelawat, dan jika mereka mendapat mesej ralat daripada halaman web. Kuki ini tidak mengumpul maklumat yang mengenal pasti pelawat. Semua maklumat yang dikumpul kuki ini adalah diagregatkan dan oleh itu tanpa nama. Ia hanya digunakan untuk menambah baik cara Laman Web berfungsi.

Kuki kefungsian

Kuki ini mengingati pilihan yang anda buat untuk meningkatkan pengalaman anda. Dengan menggunakan Laman Web, anda bersetuju bahawa kami boleh meletakkan jenis kuki ini pada peranti anda.

Kuki ini membenarkan Tapak Web mengingati pilihan yang anda buat (seperti nama pengguna, bahasa atau wilayah tempat anda berada) dan menyediakan ciri yang dipertingkatkan dan lebih peribadi. Kuki ini juga boleh digunakan untuk mengingati perubahan yang telah anda buat pada saiz teks, fon dan bahagian lain halaman web yang boleh anda sesuaikan. Ia juga boleh digunakan untuk menyediakan perkhidmatan yang anda minta seperti menonton video atau mengulas pada blog. Maklumat yang dikumpul kuki ini mungkin tidak dikenali dan mereka tidak boleh menjejaki aktiviti penyemakan imbas anda di tapak web lain.

Kuki penyasaran atau pengiklanan

Kuki ini mengumpul maklumat tentang tabiat menyemak imbas anda untuk menjadikan pengiklanan berkaitan dengan anda dan minat anda.

Kuki ini digunakan untuk menghantar iklan yang lebih berkaitan dengan anda dan minat anda. Ia juga digunakan untuk mengehadkan bilangan kali anda melihat iklan serta membantu mengukur keberkesanan kempen pengiklanan. Mereka biasanya diletakkan oleh rangkaian pengiklanan dengan kebenaran kami. Mereka ingat bahawa anda telah melawat tapak web dan maklumat ini dikongsi dengan organisasi lain seperti pengiklan. Selalunya kuki penyasaran atau pengiklanan akan dikaitkan dengan fungsi tapak yang disediakan oleh organisasi lain.

Menggunakan tetapan penyemak imbas untuk mengurus kuki

Menu Bantuan pada bar menu kebanyakan penyemak imbas akan memberitahu anda cara menghalang penyemak imbas anda daripada menerima kuki baharu, cara meminta penyemak imbas memberitahu anda apabila anda menerima kuki baharu dan cara melumpuhkan kuki sama sekali. Anda juga boleh melumpuhkan atau memadamkan data serupa yang digunakan oleh alat tambah penyemak imbas, seperti kuki Flash, dengan menukar tetapan alat tambah atau melawati tapak web pengeluarnya.

Walau bagaimanapun, kerana kuki membolehkan anda memanfaatkan beberapa ciri penting Tapak Web, kami mengesyorkan anda membiarkannya dihidupkan. Contohnya, jika anda menyekat atau sebaliknya menolak kuki, anda tidak akan dapat menambahkan item pada Bakul Beli-belah anda, teruskan ke Checkout atau menggunakan mana-mana produk dan perkhidmatan kami yang memerlukan anda Log masuk. Jika anda membiarkan kuki dihidupkan, ingat untuk log keluar apabila anda selesai menggunakan komputer kongsi.

Mendedahkan maklumat anda

Kami tidak akan sekali-kali mendedahkan maklumat anda kepada sesiapa di luar Kumpulan MyGalore kecuali apabila kami mendapat kebenaran anda untuk berbuat demikian.

Laman web lain

Laman Web mungkin mengandungi pautan ke tapak lain yang berada di luar kawalan kami dan tidak dilindungi oleh dasar ini. Pengendali laman web ini mungkin mengumpul maklumat daripada anda yang akan digunakan oleh mereka mengikut dasar mereka, yang mungkin berbeza daripada polisi kami.

Perubahan kepada dasar kami

Dasar ini adalah betul mulai Januari 2022. Kami berhak untuk menukar dasar pada bila-bila masa untuk mencerminkan, sebagai contoh, perubahan kepada amalan kami atau atas sebab operasi, undang-undang atau peraturan yang lain.

Kenalan

Untuk maklumat lanjut tentang amalan privasi kami, jika anda mempunyai soalan, atau jika anda ingin membuat aduan, sila hubungi kami melalui e-mel di [alamat e-mel] atau melalui mel menggunakan butiran yang disediakan di bawah:

Mahola Services, Menara Uniti, 50300 Kuala Lumpur KUL, Malaysia

Kemas kini terakhir: 22 Feb 2022

Jika anda tidak berpuas hati dengan maklum balas kami terhadap aduan anda, anda mempunyai hak untuk mengemukakan aduan anda kepada pihak berkuasa perlindungan data yang berkaitan.

Syarat perkhidmatan

GAMBARAN KESELURUHAN

Laman web ini dikendalikan oleh My Galore. Di seluruh tapak, istilah "kami", "kami" dan "kami" merujuk kepada My Galore. My Galore menawarkan tapak web ini, termasuk semua maklumat, alatan dan perkhidmatan yang tersedia dari tapak ini kepada anda, pengguna, dengan syarat penerimaan anda terhadap semua terma, syarat, dasar dan notis yang dinyatakan di sini. Dengan melawati tapak kami dan/atau membeli sesuatu daripada kami , anda melibatkan diri dalam “Perkhidmatan” kami dan bersetuju untuk terikat dengan terma dan syarat berikut (“Syarat Perkhidmatan”, “Syarat”), termasuk terma dan syarat dan dasar tambahan yang dirujuk di sini dan/atau tersedia melalui hiperpautan. Syarat Perkhidmatan ini terpakai kepada semua pengguna tapak, termasuk tanpa had pengguna yang merupakan pelayar, vendor, pelanggan, pedagang dan/atau penyumbang kandungan. Sila baca Syarat Perkhidmatan ini dengan teliti sebelum mengakses atau menggunakan tapak web kami. Dengan mengakses atau menggunakan mana-mana bahagian tapak, anda bersetuju untuk terikat dengan Syarat Perkhidmatan ini. Jika anda tidak bersetuju dengan semua terma dan syarat perjanjian ini, maka anda tidak boleh mengakses tapak web atau menggunakan sebarang perkhidmatan. Jika Syarat Perkhidmatan ini dianggap sebagai tawaran, penerimaan adalah terhad kepada Syarat Perkhidmatan ini. Sebarang ciri atau alatan baharu yang ditambahkan pada kedai semasa juga tertakluk kepada Syarat Perkhidmatan. Anda boleh menyemak versi terkini Syarat Perkhidmatan pada bila-bila masa di halaman ini. Kami berhak untuk mengemas kini, menukar atau menggantikan mana-mana bahagian Syarat Perkhidmatan ini dengan menyiarkan kemas kini dan/atau perubahan pada tapak web kami. Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk menyemak halaman ini secara berkala untuk perubahan. Penggunaan berterusan atau akses anda kepada tapak web berikutan penyiaran sebarang perubahan merupakan penerimaan terhadap perubahan tersebut. Kedai kami dihoskan di Shopify Inc. Mereka menyediakan kami dengan platform e-dagang dalam talian yang membolehkan kami menjual produk dan perkhidmatan kami kepada anda .

BAHAGIAN 1 - SYARAT KEDAI DALAM TALIAN

Dengan bersetuju menerima Syarat Perkhidmatan ini, anda menyatakan bahawa anda adalah sekurang-kurangnya umur majoriti di negeri atau wilayah tempat tinggal anda, atau anda adalah umur majoriti di negeri atau wilayah tempat tinggal anda dan anda telah memberikan kebenaran anda kepada kami untuk membenarkan mana-mana tanggungan bawah umur anda untuk menggunakan tapak ini.Anda tidak boleh menggunakan produk kami untuk sebarang tujuan yang menyalahi undang-undang atau tidak dibenarkan dan anda juga, dalam penggunaan Perkhidmatan, melanggar mana-mana undang-undang dalam bidang kuasa anda (termasuk tetapi tidak terhad kepada undang-undang hak cipta). Anda tidak boleh menghantar sebarang cecacing atau virus atau sebarang kod yang bersifat merosakkan. Pelanggaran atau pelanggaran mana-mana Syarat akan menyebabkan Perkhidmatan anda ditamatkan serta-merta.

BAHAGIAN 2 - SYARAT AM

Kami berhak untuk menolak perkhidmatan kepada sesiapa pun atas apa-apa sebab pada bila-bila masa. Anda memahami bahawa kandungan anda (tidak termasuk maklumat kad kredit), mungkin dipindahkan tanpa disulitkan dan melibatkan (a) penghantaran melalui pelbagai rangkaian; dan (b) perubahan untuk mematuhi dan menyesuaikan diri dengan keperluan teknikal rangkaian atau peranti penyambung. Maklumat kad kredit sentiasa disulitkan semasa pemindahan melalui rangkaian. Anda bersetuju untuk tidak mengeluarkan semula, menduplikasi, menyalin, menjual, menjual semula atau mengeksploitasi mana-mana bahagian Perkhidmatan, penggunaan Perkhidmatan, atau akses kepada Perkhidmatan atau mana-mana kenalan di tapak web yang melaluinya perkhidmatan disediakan, tanpa kebenaran bertulis yang nyata oleh kami. Tajuk yang digunakan dalam perjanjian ini disertakan untuk kemudahan sahaja dan tidak akan mengehadkan atau sebaliknya menjejaskan Terma ini.

BAHAGIAN 3 - KETEPATAN, KELENGKAPAN DAN KETEPATAN MASA MAKLUMAT

Kami tidak bertanggungjawab sekiranya maklumat yang disediakan di laman web ini tidak tepat, lengkap atau terkini. Bahan di laman web ini disediakan untuk maklumat am sahaja dan tidak boleh dipercayai atau digunakan sebagai asas tunggal untuk membuat keputusan tanpa merujuk sumber maklumat yang utama, lebih tepat, lebih lengkap atau lebih tepat pada masanya. Sebarang pergantungan pada bahan di tapak ini adalah atas risiko anda sendiri. Laman web ini mungkin mengandungi maklumat sejarah tertentu. Maklumat sejarah, semestinya, tidak terkini dan disediakan untuk rujukan anda sahaja. Kami berhak untuk mengubah suai kandungan laman web ini pada bila-bila masa, tetapi kami tidak mempunyai kewajipan untuk mengemas kini sebarang maklumat di laman web kami. Anda bersetuju bahawa adalah menjadi tanggungjawab anda untuk memantau perubahan pada tapak kami.

BAHAGIAN 4 - UBAHSUAI KEPADA PERKHIDMATAN DAN HARGA

Harga untuk produk kami tertakluk kepada perubahan tanpa notis. Kami berhak pada bila-bila masa untuk mengubah suai atau menghentikan Perkhidmatan (atau mana-mana bahagian atau kandungannya) tanpa notis pada bila-bila masa. Kami tidak akan bertanggungjawab kepada anda atau mana-mana pihak ketiga- pihak untuk sebarang pengubahsuaian, perubahan harga, penggantungan atau pemberhentian Perkhidmatan.

BAHAGIAN 5 - PRODUK ATAU PERKHIDMATAN

Produk atau perkhidmatan tertentu mungkin tersedia secara eksklusif dalam talian melalui tapak web. Produk atau perkhidmatan ini mungkin mempunyai kuantiti terhad dan tertakluk kepada pemulangan atau pertukaran hanya mengikut Polisi Pemulangan kami. Kami telah berusaha sedaya upaya untuk memaparkan setepat mungkin warna dan imej produk kami yang dipaparkan di kedai. Kami tidak dapat menjamin bahawa paparan mana-mana warna monitor komputer anda adalah tepat. Kami berhak, tetapi tidak bertanggungjawab, untuk mengehadkan penjualan produk atau Perkhidmatan kami kepada mana-mana orang, wilayah geografi atau bidang kuasa. Kami mungkin menggunakan hak ini berdasarkan kes demi kes. Kami berhak untuk mengehadkan kuantiti sebarang produk atau perkhidmatan yang kami tawarkan. Semua perihalan produk atau harga produk tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa tanpa notis, mengikut budi bicara kami sendiri. Kami berhak untuk menghentikan sebarang produk pada bila-bila masa. Sebarang tawaran untuk mana-mana produk atau perkhidmatan yang dibuat di laman web ini adalah terbatal jika dilarang. Kami tidak menjamin bahawa kualiti mana-mana produk, perkhidmatan, maklumat atau bahan lain yang dibeli atau diperoleh oleh anda akan memenuhi jangkaan anda, atau bahawa sebarang kesilapan dalam Perkhidmatan akan diperbetulkan.

BAHAGIAN 6 - KETEPATAN MAKLUMAT BIL DAN AKAUN

Kami berhak untuk menolak sebarang pesanan yang anda buat dengan kami. Kami boleh, mengikut budi bicara kami sendiri, mengehadkan atau membatalkan kuantiti yang dibeli bagi setiap orang, setiap isi rumah atau setiap pesanan. Sekatan ini mungkin termasuk pesanan yang dibuat oleh atau di bawah akaun pelanggan yang sama, kad kredit yang sama dan/atau pesanan yang menggunakan pengebilan dan/atau alamat penghantaran yang sama. Sekiranya kami membuat perubahan atau membatalkan pesanan, kami mungkin cuba memberitahu anda dengan menghubungi e-mel dan/atau alamat pengebilan/nombor telefon yang diberikan semasa pesanan dibuat. Kami berhak untuk mengehadkan atau melarang pesanan yang, menurut pertimbangan kami semata-mata, nampaknya dibuat oleh peniaga, penjual semula atau pengedar. Anda bersetuju untuk memberikan maklumat pembelian dan akaun semasa, lengkap dan tepat untuk semua pembelian yang dibuat di kedai kami. Anda bersetuju untuk mengemas kini akaun anda dengan segera dan maklumat lain, termasuk alamat e-mel dan nombor kad kredit anda serta tarikh tamat tempoh, supaya kami boleh melengkapkan transaksi anda dan menghubungi anda seperti yang diperlukan. Untuk butiran lanjut, sila semak Dasar Pemulangan kami.

BAHAGIAN 7 - ALAT PILIHAN

Kami mungkin memberi anda akses kepada alatan pihak ketiga yang kami tidak memantau atau mempunyai sebarang kawalan atau input. Anda mengakui dan bersetuju bahawa kami menyediakan akses kepada alatan tersebut "sebagaimana adanya" dan "sebagaimana tersedia" tanpa sebarang jaminan, representasi atau syarat dalam apa jua bentuk dan tanpa sebarang pengesahan. Kami tidak akan mempunyai sebarang liabiliti yang timbul daripada atau berkaitan dengan penggunaan alat pihak ketiga pilihan anda. Sebarang penggunaan alat pilihan yang ditawarkan oleh anda melalui tapak adalah sepenuhnya atas risiko dan budi bicara anda sendiri dan anda harus memastikan bahawa anda mengetahui dan meluluskan daripada syarat alat yang disediakan oleh pembekal pihak ketiga yang berkaitan. Kami juga mungkin, pada masa hadapan, menawarkan perkhidmatan dan/atau ciri baharu melalui tapak web (termasuk, pengeluaran alat dan sumber baharu). Ciri dan/atau perkhidmatan baharu tersebut juga tertakluk kepada Syarat Perkhidmatan ini.

BAHAGIAN 8 - PAUTAN PIHAK KETIGA

Kandungan, produk dan perkhidmatan tertentu yang tersedia melalui Perkhidmatan kami mungkin termasuk bahan daripada pihak ketiga. Pautan pihak ketiga di tapak ini boleh mengarahkan anda ke tapak web pihak ketiga yang tidak bergabung dengan kami. Kami tidak bertanggungjawab untuk memeriksa atau menilai kandungan atau ketepatan dan kami tidak menjamin dan tidak akan mempunyai sebarang liabiliti atau tanggungjawab untuk mana-mana bahan atau tapak web pihak ketiga, atau untuk sebarang bahan, produk atau perkhidmatan pihak ketiga yang lain. Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang bahaya atau kerosakan yang berkaitan dengan pembelian atau penggunaan barangan, perkhidmatan, sumber, kandungan atau sebarang transaksi lain yang dibuat berkaitan dengan mana-mana tapak web pihak ketiga. Sila semak dengan teliti dasar dan amalan pihak ketiga dan pastikan anda memahaminya sebelum anda terlibat dalam sebarang transaksi. Aduan, tuntutan, kebimbangan atau soalan mengenai produk pihak ketiga hendaklah ditujukan kepada pihak ketiga.

BAHAGIAN 9 - ULASAN PENGGUNA, MAKLUM BALAS DAN PENYERAHAN LAIN

Jika, atas permintaan kami, anda menghantar penyerahan khusus tertentu (contohnya penyertaan peraduan) atau tanpa permintaan daripada kami, anda menghantar idea kreatif, cadangan, cadangan, rancangan atau bahan lain, sama ada dalam talian, melalui e-mel, melalui pos atau sebaliknya (secara kolektif, 'komen'), anda bersetuju bahawa kami boleh, pada bila-bila masa, tanpa sekatan, mengedit, menyalin, menerbitkan, mengedar, menterjemah dan sebaliknya menggunakan dalam mana-mana media apa-apa komen yang anda kemukakan kepada kami. Kami berada dan tidak akan bertanggungjawab (1) untuk mengekalkan sebarang ulasan secara rahsia; (2) untuk membayar pampasan untuk sebarang komen; atau (3) untuk membalas sebarang komen. Kami boleh, tetapi tidak mempunyai kewajipan untuk, memantau, mengedit atau mengalih keluar kandungan yang kami tentukan mengikut budi bicara kami adalah menyalahi undang-undang, menyinggung perasaan, mengancam, memfitnah, memfitnah, lucah, lucah atau sebaliknya tidak menyenangkan atau melanggar harta intelek mana-mana pihak atau Syarat Perkhidmatan ini. Anda bersetuju bahawa ulasan anda tidak akan melanggar mana-mana hak mana-mana pihak ketiga, termasuk hak cipta, tanda dagangan, privasi, personaliti atau hak peribadi atau proprietari yang lain. Anda seterusnya bersetuju bahawa ulasan anda tidak akan mengandungi bahan yang berunsur fitnah atau menyalahi undang-undang, kesat atau lucah, atau mengandungi sebarang virus komputer atau perisian hasad lain yang boleh dalam apa-apa cara menjejaskan pengendalian Perkhidmatan atau mana-mana tapak web yang berkaitan. Anda tidak boleh menggunakan alamat e-mel palsu, berpura-pura menjadi seseorang selain diri anda, atau sebaliknya mengelirukan kami atau pihak ketiga tentang asal usul sebarang komen. Anda bertanggungjawab sepenuhnya untuk sebarang komen yang anda buat dan ketepatannya. Kami tidak bertanggungjawab dan tidak bertanggungjawab untuk sebarang komen yang anda hantar atau mana-mana pihak ketiga.

BAHAGIAN 10 - MAKLUMAT PERIBADI

Penyerahan maklumat peribadi anda melalui kedai dikawal oleh Dasar Privasi kami. Untuk melihat Dasar Privasi kami.

SEKSYEN 11 - KESILAPAN, KETIDAK TEPAT DAN PENINGKATAN

Kadangkala mungkin terdapat maklumat di tapak kami atau dalam Perkhidmatan yang mengandungi ralat tipografi, ketidaktepatan atau peninggalan yang mungkin berkaitan dengan penerangan produk, harga, promosi, tawaran, caj penghantaran produk, masa transit dan ketersediaan. Kami berhak untuk membetulkan sebarang kesilapan, ketidaktepatan atau ketinggalan, dan untuk menukar atau mengemas kini maklumat atau membatalkan pesanan jika mana-mana maklumat dalam Perkhidmatan atau di mana-mana laman web berkaitan adalah tidak tepat pada bila-bila masa tanpa notis awal (termasuk selepas anda menyerahkan pesanan anda) .Kami tidak bertanggungjawab untuk mengemas kini, meminda atau menjelaskan maklumat dalam Perkhidmatan atau di mana-mana tapak web yang berkaitan, termasuk tanpa had, maklumat harga, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang. Tiada kemas kini atau tarikh muat semula yang dinyatakan digunakan dalam Perkhidmatan atau pada mana-mana laman web berkaitan, harus diambil untuk menunjukkan bahawa semua maklumat dalam Perkhidmatan atau pada mana-mana laman web berkaitan telah diubah suai atau dikemas kini. SEKSYEN 12 - PENGGUNAAN TERLARANG Sebagai tambahan kepada larangan lain seperti yang dinyatakan dalam Syarat Perkhidmatan, anda dilarang menggunakan tapak atau kandungannya: (a) untuk sebarang tujuan yang menyalahi undang-undang; (b) untuk meminta orang lain melakukan atau mengambil bahagian dalam apa-apa perbuatan yang menyalahi undang-undang; (c) untuk melanggar mana-mana peraturan antarabangsa, persekutuan, wilayah atau negeri, peraturan, undang-undang, atau ordinan tempatan; (d) untuk melanggar atau melanggar hak harta intelek kita atau hak harta intelek orang lain; (e) untuk mengganggu, mendera, menghina, mencederakan, memfitnah, memfitnah, memperlekehkan, menakut-nakutkan, atau mendiskriminasi berdasarkan jantina, orientasi seksual, agama, etnik, bangsa, umur, asal usul negara, atau ketidakupayaan; (f) untuk mengemukakan maklumat palsu atau mengelirukan; (g) untuk memuat naik atau menghantar virus atau apa-apa jenis kod hasad lain yang akan atau mungkin digunakan dalam apa-apa cara yang akan menjejaskan fungsi atau pengendalian Perkhidmatan atau mana-mana tapak web yang berkaitan, tapak web lain, atau Internet; (h) untuk mengumpul atau menjejaki maklumat peribadi orang lain; (i) kepada spam, phish, pharm, dalih, labah-labah, merangkak, atau mengikis; (j) untuk apa-apa tujuan lucah atau tidak bermoral; atau (k) untuk mengganggu atau memintas ciri keselamatan Perkhidmatan atau mana-mana tapak web yang berkaitan, tapak web lain, atau Internet. Kami berhak untuk menamatkan penggunaan Perkhidmatan anda atau mana-mana tapak web berkaitan kerana melanggar mana-mana penggunaan yang dilarang.

SEKSYEN 13 - PENAFIAN WARANTI; HAD LIABILITI

Kami tidak menjamin, mewakili atau menjamin bahawa penggunaan perkhidmatan kami oleh anda tidak akan terganggu, tepat pada masanya, selamat atau bebas ralat. Kami tidak menjamin bahawa keputusan yang mungkin diperoleh daripada penggunaan perkhidmatan adalah tepat atau boleh dipercayai. Anda bersetuju bahawa dari semasa ke semasa kami boleh mengalih keluar perkhidmatan untuk tempoh masa yang tidak ditentukan atau membatalkan perkhidmatan pada bila-bila masa, tanpa notis kepada anda. Anda secara nyata bersetuju bahawa penggunaan anda, atau ketidakupayaan untuk menggunakan, perkhidmatan adalah atas risiko anda sendiri. Perkhidmatan dan semua produk dan perkhidmatan yang dihantar kepada anda melalui perkhidmatan adalah (kecuali yang dinyatakan secara jelas oleh kami) disediakan 'seadanya' dan 'sebagaimana tersedia' untuk kegunaan anda, tanpa sebarang representasi, waranti atau syarat dalam apa jua bentuk, sama ada nyata atau tersirat, termasuk semua waranti tersirat atau syarat kebolehdagangan, kualiti boleh niaga, kesesuaian untuk tujuan tertentu, ketahanan, hak milik dan bukan pelanggaran. Dalam apa jua keadaan, My Galore, pengarah, pegawai, pekerja, ahli gabungan, ejen, kontraktor, pelatih kami tidak boleh , pembekal, pembekal perkhidmatan atau pemberi lesen bertanggungjawab untuk sebarang kecederaan, kerugian, tuntutan, atau sebarang kerosakan langsung, tidak langsung, sampingan, punitif, khas atau berbangkit dalam apa jua bentuk, termasuk, tanpa had kehilangan keuntungan, kehilangan hasil, kehilangan simpanan, kerugian data, kos penggantian, atau apa-apa kerosakan yang serupa, sama ada berdasarkan kontrak, tort (termasuk kecuaian), liabiliti ketat atau sebaliknya, yang timbul daripada penggunaan mana-mana perkhidmatan atau mana-mana produk yang diperoleh menggunakan perkhidmatan, atau untuk sebarang tuntutan lain yang berkaitan dalam apa jua cara untuk penggunaan perkhidmatan atau mana-mana produk oleh anda, termasuk, tetapi tidak terhad kepada, sebarang kesilapan atau peninggalan dalam mana-mana kandungan, atau apa-apa kehilangan atau kerosakan dalam apa-apa jenis yang ditanggung akibat penggunaan perkhidmatan atau mana-mana kandungan ( atau produk) disiarkan, dihantar, atau sebaliknya disediakan melalui perkhidmatan, walaupun dinasihatkan tentang kemungkinannya. Oleh kerana sesetengah negeri atau bidang kuasa tidak membenarkan pengecualian atau pengehadan liabiliti untuk ganti rugi berbangkit atau sampingan, di negeri atau bidang kuasa tersebut, liabiliti kami akan dihadkan pada tahap maksimum yang dibenarkan oleh undang-undang.

SEKSYEN 14 - INDEMNIFIKASI

Anda bersetuju untuk menanggung rugi, mempertahankan dan tidak memudaratkan My Galore dan induk, anak syarikat, ahli gabungan, rakan kongsi, pegawai, pengarah, ejen, kontraktor, pemberi lesen, pembekal perkhidmatan, subkontraktor, pembekal, pelatih dan pekerja kami, tidak berbahaya daripada sebarang tuntutan atau permintaan, termasuk yuran peguam yang berpatutan, yang dibuat oleh mana-mana pihak ketiga disebabkan atau timbul daripada pelanggaran Syarat Perkhidmatan ini atau dokumen yang mereka sertakan melalui rujukan, atau pelanggaran anda terhadap mana-mana undang-undang atau hak pihak ketiga.

SEKSYEN 15 - KEBOLEHASINGAN

Sekiranya mana-mana peruntukan Syarat Perkhidmatan ini ditentukan sebagai menyalahi undang-undang, tidak sah atau tidak boleh dikuatkuasakan, peruntukan tersebut akan tetap boleh dikuatkuasakan setakat yang dibenarkan oleh undang-undang yang terpakai, dan bahagian yang tidak boleh dikuatkuasakan akan dianggap sebagai terputus daripada Syarat ini. Perkhidmatan, penentuan sedemikian tidak akan menjejaskan kesahihan dan kebolehkuatkuasaan mana-mana peruntukan lain yang tinggal.

SEKSYEN 16 - PENAMATAN

Kewajipan dan liabiliti pihak yang ditanggung sebelum tarikh penamatan akan kekal selepas penamatan perjanjian ini untuk semua tujuan. Syarat Perkhidmatan ini berkuat kuasa melainkan dan sehingga ditamatkan oleh anda atau kami. Anda boleh menamatkan Syarat Perkhidmatan ini pada bila-bila masa dengan memberitahu kami bahawa anda tidak lagi mahu menggunakan Perkhidmatan kami, atau apabila anda berhenti menggunakan tapak kami. Jika dalam pertimbangan kami, anda gagal, atau kami mengesyaki bahawa anda telah gagal, untuk mematuhi sebarang terma atau peruntukan Syarat Perkhidmatan ini, kami juga boleh menamatkan perjanjian ini pada bila-bila masa tanpa notis dan anda akan kekal bertanggungjawab ke atas semua jumlah yang perlu dibayar sehingga dan termasuk tarikh penamatan; dan/atau sewajarnya boleh menafikan anda akses kepada Perkhidmatan kami (atau mana-mana bahagian daripadanya).

SEKSYEN 17 - KESELURUHAN PERJANJIAN

Kegagalan kami untuk melaksanakan atau menguatkuasakan mana-mana hak atau peruntukan Syarat Perkhidmatan ini tidak akan menjadi penepian hak atau peruntukan tersebut. Syarat Perkhidmatan ini dan sebarang dasar atau peraturan operasi yang kami hantar di laman web ini atau berkenaan dengan Perkhidmatan ini. membentuk keseluruhan perjanjian dan persefahaman antara anda dan kami dan mentadbir penggunaan Perkhidmatan anda, menggantikan mana-mana perjanjian, komunikasi dan cadangan terdahulu atau bersamaan, sama ada lisan atau bertulis, antara anda dan kami (termasuk, tetapi tidak terhad kepada, mana-mana versi terdahulu Syarat Perkhidmatan).Sebarang kekaburan dalam tafsiran Syarat Perkhidmatan ini tidak boleh ditafsirkan terhadap pihak penggubal.

SEKSYEN 18 - UNDANG-UNDANG YANG MENGELOLA

Syarat Perkhidmatan ini dan sebarang perjanjian berasingan yang kami berikan kepada anda Perkhidmatan akan ditadbir dan ditafsirkan mengikut undang-undang Malaysia.

SEKSYEN 19 - PERUBAHAN TERMA PERKHIDMATAN

Anda boleh menyemak versi terkini Syarat Perkhidmatan pada bila-bila masa di halaman ini. Kami berhak, mengikut budi bicara mutlak kami, untuk mengemas kini, menukar atau menggantikan mana-mana bahagian Syarat Perkhidmatan ini dengan menyiarkan kemas kini dan perubahan pada tapak web kami . Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk menyemak laman web kami secara berkala untuk perubahan. Penggunaan berterusan atau akses anda ke tapak web kami atau Perkhidmatan berikutan penyiaran sebarang perubahan kepada Syarat Perkhidmatan ini merupakan penerimaan terhadap perubahan tersebut.

BAHAGIAN 20 - MAKLUMAT HUBUNGI

Soalan mengenai Syarat Perkhidmatan hendaklah dihantar kepada kami di mygalores@gmail.com.