Skip to product information
1 of 5

Beauty by Elia

Regular price RM125.00MYR
Regular price Sale price RM125.00MYR
Sale Sold out
Be the first to review

Sheer UV Defense Milk

  • Mengandungi bahan pelindung fizikal-Titanium Dioksida-disamping perlindungan matahari kimia untuk perlindungan sinaran uv berganda.
  • Sesuai untuk kulit berminyak atau musim panas dan di bawah mekap!

Bahan : Tembikai

Invisible UV Defense Lotion

  • Menambah kelembapan kulit serta merta (subjective to individual usage)
  • Sesual untuk kulit kering / musim sejuk

Bahon: Bambusoides plant, pokok obtusa, dan pokok japonica.

Honey Glow Finisher

• Melindungi kulit dari sinaran UV dengan perlindungan SPF35/PA+++
• Mencerahkan kulit secara semula jadi
• Kulit kekal lembap dan berseri
• Solekan than lebih lama
• Mengurangkan penampilan kedutan

Clearproof

✅Formula khas bertindak untuk KECUTKAN terus jerawat di muka.
✅Cream ni sangat efektif sebab mengandungi Salicylic Acid dan elemen botani yang akan menghilangkan cela dan jerawat.
✅Nampak je jerawat kat muka terus sapu sebab jerawat akan surut slowly..Lepas tu kan yang lagi best cream Spot Solution ni cepat meresap ke dalam kulit.
✅Yang ada masalah kulit muka berjerawat anda memang wajib memilikinya. Sentiasa ada untuk saat2 tak terduga. Lelaki dan perempuan harus ada 1.

Shipping

We ship to Malaysia, Singapore, Brunei & Thailand.

For frozen products, we only ship to Semenanjung Malaysia only.

View full details

GaloREwards Loyalty Points

Become a member and earn loyalty points & exclusive rewards every time you shop.